Kloakarbejde udføres af autoriseret kloakmester


Hos Skjern Brolægning & Entreprenørforretning varetager vi alle former for kloakarbejde, heriblandt anlægsinstallationer. Vi har ekspertise i renovering af kloak, nyanlæg og nedsivningsanlæg. Derudover arbejder vi også med TV-inspektion og udfører spuling og rodskæring. Vi har stor erfaring som autoriseret kloakmester, og vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i områderne omkring Varde, Herning, Ringkøbing. Vi servicerer både private, erhverv og offentlige institutioner.

Vi råder over maskiner til såvel store som små opgaver, og stiller med det mest egnede udstyr til netop dit behov. Vi har samtidig et netværk af loyale samarbejdspartnere, der muliggør udførelse af kloakarbejde i alle tænkelige størrelser.

Kontakt os for en god aftale

Udover kloakarbejde udfører vi blandt andet også:

Professionel råd og vejledning om kloakarbejde

Vi bestræber os på at levere et holdbart resultat, som du kan få glæde af i mange år. Derfor benytter vi udelukkende godkendte kvalitetsmaterialer i vores arbejde. På samme tid yder vi professionelt vejledning med udgangspunkt i dine ønsker og behov. I fællesskab finder vi den bedste løsning til dit projekt.

Brug for en kloakmester i Skjern, Varde, Herning eller omegn? Ring i dag 

Har du brug for en kompetent  og erfaren kloakmester til at løse en opgave nær Varde, Herning eller Ringkøbing? Så kan vi med sikkerhed hjælpe dig. Vores medarbejdere er veluddannet og har det rette udstyr til at løse enhver form for kloakarbejde.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på telefon 97 35 07 09 eller e-mail sb@skjern-net.dk, for et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Ring i dag og hør mere

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.

Firmainfo


  • Skjern Brolægning & Entreprenørforretning
  • CVR: 33035063

Adresseinfo


Kontaktinfo